Inloggen

lees ook dit

Wachtwoord vergeten?
Afdrukken E-mail

De spelregels van het verkopen.

 

Verkopen van je creaties op CraftsOnline is heel simpel én gratis.

 

Je meldt je aan via het kopje 'inloggen' links op de pagina. Je krijgt nu een email zodat je emailadres wordt bevestigd. Na het bevestigen van de registratie-email log je in en ga je naar 'Nieuwe Advertentie' van het Hoofdmenu. Daar vul je de gegevens in, upload je tot max. 3 foto's per advertentie (zorg dat de afbeeldingen niet groter zijn dan max. 2MB) en bevestig de plaatsing. Dat is het wat het plaatsen van de advertenties betreft.

 

* Belangrijk!

Je mag je website vermelden, mits dit geen site is waar je je creaties verkoopt! URL's die hier wel naar verwijzen worden verwijderd. (zie huisregels). Ook mogen foto's waarin een URL is verwerkt of woorden als 'shop, winkel' e.d. niet worden geplaatst.

Wil je wél commercieel adverteren op CraftsOnline, stuur dan een email voor informatie over gunstige prijzen en voorwaarden naar Advertentie Informatie .

 

 

Kom je problemen tegen (zoals geen emailbevestiging ontvangen), of wil je meer informatie over CraftsOnline of de website, aarzel dan niet om contact op te nemen!

 

Zie ook:

 

* De Huisregels van CraftsOnline, de Do's en Don'ts

* De Privacy Policy , hoe gaan we met je gegevens en die van anderen om

* De Disclaimer , jouw en onze aansprakelijkheid.

 

 

 

NieuwsBriefOntvang HTML?

Gesponsorde Links

Oggi Jewels