Inloggen

lees ook dit

Wachtwoord vergeten?
Over CraftsOnline Afdrukken E-mail

 

CraftsOnline is bedacht door 2 dikke vriendinnen die het hobbyisme een warm hart toedragen. Zelf creatief in hart en nieren, en altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, andere ontwerpen, verse kijk op de zaken.

 

Vanuit hier ontsprong de gedachte een site te maken waar al die mooie creaties nou eens bekeken kunnen worden. Want vele werken worden gemaakt om het maken,omdat het zo vreselijk leuk is om te dóen.

Maar wat wanneer je al zoveel wandkleden hebt geborduurd, poppen hebt ontworpen, kinderkleertjes hebt genaaid, schilderijen hebt gecreëerd, zepen hebt gezied en dergelijke,.... Wat is er dan leuker de met heel-je-hart-en-ziel-en-zaligheid-gemaakte ontwerpen en creaties te verkopen en zo waardering voor je werk te krijgen en een ander blij te maken?!

 

Hiervoor ben je bij CraftsOnline op de juiste plek. Ze is een plaats op het internet waar handgemaakte waren gratis kunnen worden verkocht en gekocht. Gewoon omdat het leuk is. En nu wordt je hobby nóg een stukje leuker, want je weet dat je er een ander blij mee kunt maken!

 

Het Team CraftsOnline.

 

 

 

NieuwsBriefOntvang HTML?

Gesponsorde Links

Oggi Jewels