Inloggen

lees ook dit

Wachtwoord vergeten?
Disclaimer Afdrukken E-mail

CraftsOnline Disclaimer

Craftsonline aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden- informatie op de website van Craftsonline.

Craftsonline treedt op als een online plaats van samenkomst, die het gebruikers mogelijk maakt om handgemaakte artikelen aan te bieden, te verkopen en te kopen. Craftsonline heeft geen enkele invloed op/controle over de kwaliteit, veiligheid of wettelijke toelaatbaarheid wat betreft de aangeboden artikelen, noch op de echtheid of accuraatheid van de aangeboden artikelen, de geschiktheid van een verkoper om items te verkopen, noch de geschiktheid van kopers om items te betalen. Craftsonline screent de gebruikers of de inhoud van de informatie die door gebruikers wordt gegeven niet. Craftsonline kan niet verzekeren dat een verkoper of koper de transactie daadwerkelijk doorvoert, en is hier niet verantwoordelijk voor.

Dientengevolge speelt Craftsonline geen rol in de transactie tussen verkoper en koper. Craftsonline kan de werkelijke identiteit, nationaliteit en leeftijd van een gebruiker niet verifiëren. Craftsonline adviseert haar gebruikers om direct en duidelijk te communiceren met potentiële transactiepartners met gebruikmaking van de opties die de website van Craftsonline daartoe biedt.

U gaat ermee accoord dat Craftsonline niet verantwoordelijk noch aansprakelijk kan worden gesteld voor elke inhoud, zoals gegevens, tekst, informatie, gebruikersnamen, tekeningen, foto’s, plaatjes, profielen en items, die op de website geplaatst worden door U, andere gebruikers of derden. U GEBRUIKT DE DIENSTEN VAN CRAFTSONLINE VOLLEDIG OP UW EIGEN RISICO.

 

 

NieuwsBriefOntvang HTML?

Gesponsorde Links

Oggi Jewels