Inloggen

lees ook dit

Wachtwoord vergeten?
Privacypolicy Afdrukken E-mail

Wij bedanken u voor het vertrouwen in CraftsOnline en beloven u zeer zorgvuldig met alle gegevens om te gaan.

 

Gegevensverzameling.

De website CraftsOnline verzamelt z.g. cookies. Dit zijn kleine bestandjes die de browser op uw harde schijf plaatst. Deze cookies worden gebruikt om uw bezoek aan CraftsOnline te herinneren en vergemakkelijkt het inloggen na registratie.

 

CraftsOnline heeft de mogelijkheid om delen van de website anoniem te bekijken en te gebruiken. De  gegevens die wij hierover verzamelen hebben enkel betrekking op het gebruik van onze site. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld het aantal bezoekers per maand, stille en drukke uren, regio’s waaruit onze site wordt bezocht en veelgebruikte pagina’s. Ook worden IP-adressen verzameld, maar deze worden niet gebruikt om individuen te achterhalen.

 

Gegevensverstrekking aan derden:

CraftsOnline verstrekt uw persoonlijke gegevens (zoals emailadres)nooit aan derden, tenzij dit wettelijk vereist is.

 

Links naar andere websites
CraftsOnline biedt links aan naar andere websites. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze eventuele partners of derden, die op Craftsonline worden genoemd en waarnaar links zijn opgenomen, zich ook aan de privacywetgeving houden. U moet zelf verifiëren op welke wijze zij omgaan met uw privacy.

 

Beveiliging
CraftsOnline zet zich in om persoonlijke gegevens op een betrouwbare en veilige manier te gebruiken en op te slaan.

 

Wijzigingen Privacystatement
Veranderingen of uitbreidingen van dit privacy statement worden aangekondigd op de homepage van CraftsOnline en verstuurd naar alle ingeschrevenen en zijn per datum van de aankondiging van de verandering of uitbreiding van kracht.

 

Heeft u vragen over uw privacy op CraftsOnline? Gebruik dan het emailformulier op de pagina: Contact Us.

 

Team CraftsOnline

 

NieuwsBriefOntvang HTML?

Gesponsorde Links

Oggi Jewels